Albyco introduceert QSleek!

Albyco introduceert QSleek, voeg 3D-folie toe aan Duplo DuSense spot UV coating!

De GMP QSleek 380 IDH is een semi-automatische machine voor het aanbrengen van 3D-folie, ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen AlbycoDuplo en GMP. De GMP Q-Sleek voegt 3D-folie toe aan Duplo DuSense spot UV coating.
Werkt perfect met speciaal ontworpen lamineerfilms en 3D-folie in verschillende kleuren!

Perfecte folieresultaten:
De GMP QSleek 380IDH heeft het meest betrouwbare verwarmingssysteem aan boord dat op de markt beschikbaar is. Het systeem dat is geïnstalleerd in de QSleek 380 IDH is inductieverwarming. De belangrijkste voorwaarde om metaalfolie perfect op DuSense-lak te laten kleven, is het handhaven van een zeer stabiele bedrijfstemperatuur. Inductieverwarming is een zeer snelle manier om voor verwarming te zorgen.
De temperatuur van het roloppervlak wordt continu gemeten met een zeer hoogwaardige hittesensor. Als de temperatuur zelfs maar een klein beetje daalt, zorgt de inductieverwarming ervoor dat het oppervlak op de snelst mogelijke manier wordt verwarmd tot de gewenste temperatuur. Warmtebuizen verspreiden de bestaande energie in de rol naar elke zijde van de rol, hierdoor zal er geen energieverlies zijn, maar warmte zal gelijkmatig over het oppervlak van de rol worden verspreid.
GMP-Q-Sleek-380F-IDH
GMP-Q-Topic-Sleek-BrochureBekijk hier de productbrochure van de GMP QSleek 380 IDH https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=onQi1T68T_g

Bekijk hier de productvideo van de
revolutionaire GMP QSleek 380 IDH

Meer informatie over de GMP QSleek, de toepassingen en mogelijkheden? Bel Albyco 0162-482 286!