Albyco is een van de grootste leveranciers op het gebied van afwerking van geprinte media.

Met een afzetgebied in zowel Nederland als Europa bestaat het team uit een grote en internationaal georienteerde groep toegewijde vakmensen

In dit informele team is veel ruimte voor eigen inbreng. Er heerst een ondernemende cultuur waarbij we altijd gaan voor een goede mix tussen persoonlijke en zakelijke belangen.

Ons kantoor:

Het kantoor, en tevens distributiecentrum, van Albyco is gevestigd in Oosterhout (NB). Door de aansluiting bij zowel de A59 als de A27 hebben we een zeer gunstige logistieke ligging.

Voor meer informatie, of een open sollicitatie, kun je mailen naar personeelszaken@albyco.com.

albyco-footer-300x243

Wil jij de spil zijn tussen accountmanager en klant? Ben je op zoek naar een technische baan met ruimte voor jouw commerciële vaardigheden?

Als Field Service Engineer bij Albyco wordt er van je verwacht storingen op locatie te kunnen oplossen, periodiek onderhoud te kunnen verlenen en een commerciële kans tot verkoop van nieuwe apparatuur weet te benutten.

Representatief overkomen bij de klant zien wij als erg belangrijk, onze klanten bevinden zich in de grafische sector, maar ook binnen eindgebruikers als een notaris- of accountantskantoor en diverse in-house repro’s. Onze klanten verwachten een pro-actieve houding en zien communicatie als zeer belangrijke factor.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Service en onderhoud verlenen aan bijvoorbeeld lamineermachines, snijmachines, rilmachines, bindmachines en vele andere grafische afwerkingssystemen. Je standplaats is Oosterhout (NB), echter je werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op locaties in heel Nederland.
 • Begeleiden van aflevering, installatie en instructie van bovengenoemde machines;
 • Technisch ondersteunen van product- en accountmanagers;
 • Signaleren van bestaande en toekomstige kansen alsmede het adviseren in het afsluiten van onderhoudsovereenkomsten.
 • Je plant de storingen in overleg met de afdeling Verkoop, daarnaast ben je verantwoordelijk voor de storings- en voorraadadministratie.

Functie-eisen

Albyco verlangt van een Field Service Engineer het volgende profiel:

 • MBO werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek of aandrijftechniek;
 • Kennis en ervaring met PLC’s en servo motoren;
 • Bereidheid om incidenteel trainingen / seminars bij internationale leveranciers te volgen;
 • Competenties: een groot oplossend vermogen, communicatief vaardig, leergierig, gemotiveerd, flexibel en pro-actief.
 • Ervaring binnen de grafische branche is een pré
 • Vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Midden/West Nederland.

Wie is Albyco?

Albyco is leverancier voor alle machines en toebehoren voor het na bewerken van papier, nadat dit gedrukt of geprint is. De machines en materialen worden internationaal verworven. De verkoop vindt nog voor een groot deel in Nederland plaats, waar export binnen Europa een steeds belangrijker plek inneemt.

Er wordt binnen het team in een informele sfeer gewerkt en geen van alleen heeft een 9 tot 5 mentaliteit.

Albyco is gevestigd in Oosterhout (NB) van waaruit alle activiteiten plaatsvinden. 

Wat kunnen wij je bieden?

Een functie met een grote mate van zelfstandigheid met bijbehorend marktconform salaris. Je werkt samen met gemotiveerde collega’s in een informele sfeer. Een bedrijfsauto, telefoon en benodigde gereedschappen worden natuurlijk ter beschikking gesteld.

Denk jij dat bovenstaand profiel perfect bij jou aansluit, stuur dan jouw sollicitatie met motivatie en CV naar personeelszaken@albyco.com