Inbindmachine Wire-O Draadbindruggen

Albyco assisteert u graag bij de investering in een wire-o inbindmachine. Tegenwoordig wordt er heel veel ingebonden met een wire o inbindapparaat. Dat is ook logisch want het systeem biedt heel veel voordelen. Door het inbinden met wire-o draadbindruggen maakt u zelf uw eigen rapporten, gebruiksaanwijzingen, kalenders of agenda’s. Bovendien is inbinden met wire draadbindruggen ook heel goed toe te passen op andere formaten dan A4, ook voor A5 en A6. Ook voor grotere formaten, zoals A3 is wirebinden een fraaie en handige oplossing.

Overzicht inbindmachines

Wire-o inbinden

Wire-o inbinden met een wire-o inbindmachine is zeer eenvoudig. Met de juiste machine bereikt u het perfecte inbindresultaat. Naast de juiste machine bent u bij Albyco aan het juiste adres voor de inbindmaterialen, zoals de wire draadbindruggen, oftewel wire’o, de juiste, officiële benaming van deze hele oude bindwijze. Wire draadbindruggen worden al meer dan 70 jaar gebruikt. Het was een gepatenteerde uitvinding van James Burn. De patenten zijn gebaseerd op het kleine knikje in de ronde rug. Door dit kleine knikje is het mogelijk een perfect ronde sluiting te maken, voor een perfecte binding!

Aan de slag met wirebinden!

Tip: Probeer tijdens het wirebinden goed te letten op de juiste kracht die uitgeoefend wordt bij het sluiten. Als er niet voldoende aangedrukt wordt blijft de ring iets open staan, als er teveel druk wordt uitgeoefend wordt de ring platgedrukt en opent het document niet meer goed. Als er niet voldoende is aangedrukt kan worden volstaan met het op nieuw sluiten met wat meer druk. Als er te druk is uitgeoefend moet de ring er weer uitgetrokken worden en een nieuwe binding worden gemaakt.

Wire-o draadbindruggen

Wire-o binden kan op elk formaat en in vele kleuren. Albyco levert alle materialen direct uit voorraad. Draadbindruggen zijn er in A4 en A5 en in standaardkleuren metaal, zwart, wit, blauw of rood. Daarnaast heeft Albyco ook speciale kleuren. Met de wire-o draadbindruggen van Albyco kunt u letterlijk alles binden. Wij leveren wire-o draadbindruggen in 3:1 voor documenten tot 120 vel en wire 2:1 tot 240 vel.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een inbindmachine of wilt u advies inwinnen over de bindringen? Neem dan contact op met onze medewerkers via telefoonnummer 0162-486286 of sales@albyco.com.