Professionele Lamineerapparaten

Bent u op zoek naar Professionele Lamineerapparaten? Albyco helpt u bij uw keuze zodat u het apparaat vindt dat voldoet aan uw eisen en u alle mogelijkheden biedt om uw documenten professioneel te voorzien van lamineerfilm. Er worden twee merken lamineerapparaten geleverd door Albyco, namelijk: GMP en Albyco machines.

Albyco lamineerapparaten

De Albyco lamineerapparaten worden onder licentie gebouwd volgens de wensen van professionele gebruikers. Door de intensieve contacten van het Albyco-verkoopteam met veelgebruikers van dit type machines is Albyco als geen ander in staat de wensen en eisen van gebruikers te vertalen naar de ideale machine. Hierdoor is een efficiënte range van lamineermachines ontwikkeld, die voor relatief lage investeringen borg staan voor professionele resultaten.

Bekijk alle lamineerapparaten

Korte opwarmtijden

Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan infrarood verwarmde transport- en aandrukrollen, de beste garantie voor optimale lamineerresultaten. Korte opwarmtijden zijn binnen de professionele wereld van belang wanneer er regelmatig kleinere runs moeten worden gelamineerd. De allerbelangrijkste factor bij professionele lamineersystemen is snelheid. Bij lamineren is een bepaalde hoeveelheid energie/warmte nodig om de lijm met het papier te laten versmelten. Het simpelweg verhogen van de temperatuur leidt niet tot professionele resultaten. Wanneer te heet wordt gelamineerd trekt het materiaal krom. Het beste resultaat wordt verkregen door een zo laag mogelijke temperatuur in combinatie met een lage snelheid. De Albyco Superspeed heeft daar perfecte oplossing voor.

Albyco Superspeed R10 laminator

Albyco levert hiervoor bijvoorbeeld de Albyco Superspeed R10 laminator. Dit systeem werkt met maar liefst 10 rollen (een standaard laminator met 4). Hiermee kan met een hoge snelheid toch met een professioneel resultaat gelamineerd worden. De lamineerhoes loopt door een langer verwarmingstraject door de machine, met een hogere snelheid, waardoor toch de juiste hoeveelheid energie/warmte wordt toegevoegd. De Albyco Superspeed lamineert maar liefst 4 meter per minuut oftewel een A4 per 4,5 sec.! Omdat lamineermachines binnen de markt waarin Albyco opereert intensief worden gebruikt is een degelijke constructie een belangrijke voorwaarde voor de gebruiksvriendelijkheid. Het lamineerapparaat genereert veel kracht bij een constante hoge werktemperatuur in een afgesloten behuizing. Dit vraagt een doordachte en sterke constructie, zowel van de motoren als van de rubberrollen en het verwarmingssysteem. De door Albyco geleverde machines zijn stuk voor stuk geconstrueerd voor jarenlang intensief gebruik.

GMP lamineermachines

GMP lamineermachines worden naast het eigen label van Albyco verkocht. Het Koreaanse GMP is ’s werelds grootste aanbieder van lamineersystemen. Het pakket van GMP loopt van zeer eenvoudige creditcard-laminatoren tot zeer grote, geavanceerde industriële enkelzijdige lamineermachines. GMP doet veel aan ontwikkeling en verbetering van lamineertechnieken. Op het vlak van lamineerfilm is het leveringspakket uitzonderlijk groot. Het GMP-pakket is een interessante aanvulling op wat Albyco zelf aanbiedt. Op het professionele gebied van enkelzijdig lamineren is GMP leidend.

Meer informatie

Een professioneel lamineerapparaat kopen? Albyco levert verschillende professionele lamineerapparaten en de daarbij behorende lamineerhoezen en lamineerfilm. Bekijk rustig welke opties we te bieden hebben. Wanneer u ergens meer informatie over wil kunt u een offerte aanvraag doen. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Alle lamineerapparaten

Voor informatie kunt u uiteraard ook vrijblijvend bellen of mailen met onze binnendienst medewerkers. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot lamineerdemonstraties in onze showroom. We zijn te bereiken via 0162 – 486 286 en sales@albyco.com.