Enkelzijdig lamineren

Bij enkelzijdig lamineren wordt aan één zijde van het printwerk een laag lamineerfolie aangebracht. Deze manier van lamineren wordt vaak gebruikt wanneer kaarten, luxe verpakkingen of boek-covers moeten worden geplastificeerd. Enkelzijdig lamineren kan worden gedaan met een enkelzijdige lamineermachine.

Enkelzijdige laminator

Een laminator voor enkelzijdig lamineren biedt geavanceerde oplossingen voor traditioneel drukwerk en ook voor tonerbased printwerk. De machines zijn voorzien van een ontkrulsysteem zodat het eindresultaat volledig vlak wordt. En er wordt gebruik gemaakt van zeer dunne folie. Een enkelzijdige laminator wordt vaak in een productie-omgeving ingezet. Met die reden zijn de machines razendsnel en uitgerust met automatische vellen-separatie. Er kunnen documenten tot 52 bij 72 cm of 72 bij 102 cm worden verwerkt.

GMP Protopic 540 AUTO

De GMP Protopic 540 AUTO is een professionele volautomatische enkelzijdige lamineermachine. Dit apparaat heeft een verwerkingsformaat van 54 bij 74 cm en een stapelhoogte van de invoer van 35 cm. Perfect voor kleine tot middelgrote oplages! Met de GMP Protopic 540 AUTO kunnen verschillende lamineerfolies worden verwerkt, namelijk: BOPP, PET en Nylon.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over enkelzijdig lamineren of wilt u een enkelzijdig lamineerapparaat kopen? Neem dan contact op met onze binnendienst. Onze specialisten geven u graag een persoonlijk advies. U kunt via onze website ook direct een offerte aanvragen. U kunt ons bereiken via 0162-486286 of sales@albyco.com.