Professionele Papierversnipperaar

Bent u op zoek naar een professionele papierversnipperaar voor op uw kantoor? Bekijk dan het aanbod versnipperaars van Albyco. We bieden verschillende machines van het merk HSM en Ideal aan. Er zijn diverse types en modellen, met allen een eigen veiligheidsniveau.

Alle papierversnipperaars bekijken

Papierversnipperaars in alle soorten en maten

Papierversnipperaars zijn er in alle prijsklassen, van enkele tientjes tot duizenden euro’s. De machines zijn er in alle soorten en maten. Een papiervernietiger wordt vaak gebruikt om persoonlijke documenten zoals bankafschriften te vernietigen. Zo kunt u veilig uw vertrouwelijke informatie versnipperen. Sommige machines hebben een automatische papierinvoer, daardoor kunt u een stuk sneller documenten vernietigen.

Compact, stil en gebruiksvriendelijk

Een papiervernietiger van Albyco is compact en daarom gemakkelijk te verplaatsen. Maar de machines zijn ook zeer stil en erg gebruiksvriendelijk. Voor apparaten die op kantoor gebruikt moeten worden raden we aan een papiervernietiger van 60 dB of minder aan te schaffen. Zo kunt u papiervernietigen en telefoneren in dezelfde ruimte.

Waar moet u op letten?

Het is belangrijk te weten waarop u moet letten bij de aanschaf van een papierversnipperaar. Een vraag die u zichzelf kunt stellen is: wat wil ik gaan vernietigen? Wilt u enkel papier versnipperen? Of moet het apparaat ook usb-sticks en cd’s kunnen vernietigen? En hoe fijn wilt u dat de papiervernietiger uw documenten versnippert?

Zeer fijne snippers

Eenvoudige machines vernietigen documenten door er stroken van te snijden. Professionele versnipperaars maken er fijne snippers van. Dit varieert van 320 snippers per A4 tot 6.000 snippers per A4 papier. De machines van Albyco vernietigen niet in stroken maar in snippers. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw documenten niet in de verkeerde handen vallen. Bij Albyco zijn modellen verkrijgbaar die van 7 vellen tot wel 53 vellen in één keer kunnen vernietigen.

De opvangbak

De papiervernietigers denken met u mee door automatisch te stoppen zodra de bak vol zit met versnipperde documenten. De bak waarin het papier wordt opgevangen is ruim 30 liter groot. De machines zijn ook geschikt voor het vernietigen van (micro-) film. De papiervernietigers hebben een ergonomische, aangename werkhoogte. U kunt er natuurlijk papier mee vernietigen, maar vaak ook cd’s, creditcards en USB-sticks.

Alle papierversnipperaars

Vragen over de papierversnipperaar?

Bent u nog niet bekend met de verschillende types en modellen papiermachines? Of heeft u moeite met het kiezen van de juiste machine? Neem dan contact op met onze binnendienst. Albyco helpt u graag verder met een persoonlijk advies. Wij zijn te bereiken via 0162-486286 of sales@albyco.com.