Uw grafische vormgeving producten netjes verpakken? Kies voor een verpakkingsmachine!

Bij verpakkingsmachines denkt u misschien al snel aan apparaten die allerlei consumentenproducten voor dagelijks gebruik verpakken, van hele pallets frisdranken tot shampoos. Maar wist u dat verpakkingsmachines het ook mogelijk maken om al uw grafische vormgeving producten beschermend te verpakken? Verpak en bundel al uw drukwerk om het netjes bijeen te houden, en om te voorkomen dat het beschadigd tijdens het transport!

Verschillende soorten verpakkingsmachines

Afhankelijk van uw wensen en behoeften zal de keuze vallen op een van de typen verpakkingsmachines. Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw producten te bundelen, met papier of folie? Dan biedt een banderolleermachine uitkomst. Wilt u ervoor zorgen dat het drukwerk stevig ingepakt wordt, zodat het veilig getransporteerd kan worden? Dan kiest u voor een seal- en krimpmachine. Ideaal als u werkzaam bent in de grafische vormgeving sector!

Producten bundelen met banderolleermachines

Wilt u visitekaartjes, enveloppen of brochures en folders netjes bundelen? Dan is een banderolleermachine een uitkomst. De banderolleermachine maakt gebruik van papieren- of folie banden om producten samen te verpakken. Binnen enkele seconden is uw drukwerk netjes gebundeld. Bij de meeste banderolleermachines kunt u daarbij diverse instellingen aanpassen, zoals de smelt-temperatuur, smeltduur en tape-spanning. Zo behaalt u altijd dat strakke gewenste resultaat voor al het drukwerk.

Strak en zorgvuldig verpakken met seal- en krimpmachines

Wilt u voordelig al uw grafische vormgeving producten stofvrij en waterdicht verpakken? Kies dan voor een seal- en krimpmachine. Met deze methode verpakt u voordeliger uw drukwerk dan met kartonnen dozen, en bovendien scheelt het ook nog eens afval. De met folie gesealde producten nemen minder ruimte in beslag tijdens het transport en zijn toch volledig beschermd tegen vocht en vuil. Bijkomend voordeel: de verpakking is transparant, waardoor het product altijd mooi zichtbaar blijft.

Welke verpakkingsmachine heb ik nodig?

Welke verpakkingsmachine u nodig heeft, is afhankelijk van het doel. Gaat u drukwerk samenvoegen en bundelen, dan is een banderolleermachine ideaal. Denk hierbij aan het bundelen van stapels brochures, folders of visitekaartjes. Wilt u grafische vormgeving producten zorgvuldig verpakken voor transport, kies dan voor een seal- en krimpmachine. Deze verpakt uw drukwerk zorgvuldig in transparante folie zodat deze stof- en waterdicht verzonden kan worden.

Daarnaast zijn er natuurlijk diverse banderolleermachines en seal- en krimpmachines beschikbaar op de markt. Wilt u meer weten over de juiste keuze voor uw druk- en printwerk? Neem dan gerust contact op met Albyco voor meer informatie en een vrijblijvend advies.