De merken van Albyco

Albyco biedt een ongekend grote selectie van kwaliteitsproducten van top-merken. Uitgangspunt bij de samenstelling van dit leveringspakket is de toepasbaarheid in de workflow binnen de afwerking van grafische producten. Daarmee levert Albyco letterlijk àlles wat na het printen/drukken benodigd is om voor het inbinden van de vellen, maar ook om te snijden, lamineren / plastificeren, rillen, boren, vouwen, hechten, vouwhechten, etc. Op de productpagina’s geven we aan wat de diverse systemen voor u kunnen betekenen en proberen we te ondersteunen bij uw selectie voor het beste systeem op de werkplek.

We zetten alle merken graag op een rijtje:

Albyco logo Albyco biedt een breed pakket machines en toebehoren voor de complete afwerking van documenten. Naast de standaard bind- en lamineeroplossingen waaronder inbindmachines en lamineerapparaten heeft Albyco ook een serie uiterst efficiënte systemen ontwikkeld die veelal in Azië worden geproduceerd. Albyco levert in heel Europa.
AVC AVC Sealing Solutions biedt een breed pakket oplossingen voor sealen en krimpen. Voor grafische eindproducten is sealen en vervolgens krimpen een perfecte verpakkingsoplossing; de verpakking is stof- en waterdicht, altijd het juiste formaat en aan de buitenzijde is goed te zien wat er in zit.
Bomco Sinds 1949 is het Duitse bedrijf Bohm+Co GmbH actief als producent van ponssystemen voor plastic bindringen en wire draadbindruggen. Het huidige leveringspakket omvat een tweetal degelijke en zware bindsystemen.
Cyklos Cyklos is een traditioneel Tsjechisch bedrijf met 85 jaar ervaring. Sinds 1950 tot de late jaren 1980 was Cyklos de belangrijkste leverancier van stencilapparaten voor het Oostblok en de Comecon-landen. Cyklos bouwt ril- en perforeermachines en vouwsystemen.
Duplo Albyco biedt de machines van Duplo exclusief aan op de Nederlandse markt. Duplo biedt duurzame, uiterst nauwkeurig geautomatiseerde printafwerking-technologie waarmee klanten papier in goede communicatie kunnen veranderen en hun bedrijf kunnen laten groeien.
Ideal Ideal is een onderdeel van het Duitse Krug & Priester. Ideal produceert papierversnipperaars, en diverse papiersnijmachines en systemen, waaronder rolmessen, bordscharen en stapelsnijders, die wereldwijd worden toegepast. Bekijk online ons aanbod Ideal papierversnipperaars en shredders, rolsnijders, bordscharen en Ideal snijmachines.
Fastbind Fastbind-machines en verbruiksmaterialen worden ontwikkeld en geproduceerd door Maping Co., een Fins familiebedrijf dat in enkele jaren is uitgegroeid van een eenvoudige werkplaats tot één van de vooraanstaande producenten binnen de digitale afwerkomgeving.  Albyco werkt al vanaf het begin intensief samen met Maping Co.
GBC GBC is in 1947 opgericht en vanaf dat moment uitgegroeid tot multinational in kantoor-, school en repro-producten. GBC heeft haar hoofdkantoor in Northbrook, Chicago, USA en productiebedrijven in Amerika, Europa en Azië.
GMP Albyco is exclusief distributeur van GMP in Nederland. GMP is producent van een breed programma lamineersystemen en lamineersupplies en levert deze binnen een wereldwijd distributienetwerk. GMP is een belangrijke pionier op het gebied van ontwikkeling van hightech lamineer- en plastificeertechnieken. 
HSM HSM papierversnipperaars / papiervernietigers / papershredders worden geproduceerd in Duitsland. HSM is specialist op het gebied van datavernietiging. Dat is onder meer zichtbaar aan het omvangrijke programma van maar liefst 172 verschillende machines, ieder systeem met specifieke eigenschappen met betrekking tot snijcapaciteit, snijbreedte, olie, geschikt voor (micro-)films, cd’s/dvd’s en metaalherkenning.
JBI James Burn International, JBI, produceert een uitgebreid assortiment van professionele pons- en bindapparatuur. De in Frankrijk vervaardigde DocuPunch®, AlphaDoc® en EX-serie ponsmachines, zijn wereldwijd bekend om hun robuuste constructie, efficiënte werking, bedieningsgemak en ponskwaliteit.
Kapa KapaFix foamboard wordt toegepast voor het opplakken van papier of folies (zonder kleeflaag) Kapafix is makkelijk op maat te snijden, ook door de rasteropdruk.
Polar Mohr is een handelsmerk van Adolf Mohr Maschinenfabrik, opgericht in 1906 als een mechanische werkplaats. Vanaf dat moment focust het bedrijf zich niet alleen op producten, maar is ook opgeklommen van een lokale leverancier tot ‘s werelds grootste leverancier van high-speed snijmachines.
Multigraf Multigraf vouw- en rilsystemen produceert zware professionele oplossingen voor vouwen en rillen. De Touchline machines zijn modulegewijs opgebouwd waardoor u het systeem geheel naar eigen behoefte en inzicht kunt samenstellen.
Neolt Neolt is een Italiaans producent van rolsnijders en vouwmachines voor grootformaat. Het producten-gamma is breed. De machines zijn een perfecte aanvulling op ons pakket grootformaat lamineersystemen. De rolsnijders zijn leverbaar in diverse snijlengtes en snijcapaciteiten, elektrisch en handmatig.
Opus bindsystemen, gebaseerd op een metalen klemrug voorzien van een transparante voor- en achterzijde. Deze mappen zijn leverbaar in diverse maten en kleuren. Inbinden met Opus is makkelijk, snel en sterk!
Planatol Planatol produceert lijmen voor een breed scala van industrieën en ze hebben een uitgebreide know-how bij de productie van lijmen voor de grafische industrie. Deze omvatten kleefstoffen voor boekbinden en bloklijmen. Naast een brede selectie van voordelige standaard hechtmiddelen, bieden ze innovatieve lijmsystemen.
Powis

Revolutionair documentbinden, met Powis!

Het Powis-concept is gebaseerd op twee onlosmakelijke onderdelen: een state-of-the-art bindmachine en innovatieve bindstrippen in vijftien stijlvolle kleuren. Samen bieden deze twee componenten unieke mogelijkheden.

Renz Renz is een Duitse producent van pons- en bindsystemen voor wire draadbindruggen en plastic bindringen. Het pakket biedt oplossingen voor documentbinden voor kleine kantoren tot zware productieomgevingen, van eenvoudig en handmatig tot geavanceerd en volledig automatisch.
Stago Stago is een Duitse ontwerper en producent van degelijke afwerksystemen als papierboormachines, hechters, rilmachines en triltafels. Functionaliteit, nauwkeurigheid en een hoog gebruiksgemak zijn het uitgangspunt bij het ontwerp, een garantie voor een zeer langdurig prettig gebruik.
Unibind Unibind levert thermische inbindmappen waarbij de binnenzijde van de lijmrug is voorzien van een metalen U-profiel. Hierdoor wordt het papier in de lijm bij het openen van het document beter gefixeerd.