Technische Dienst

Albyco beschikt over een volledig geoutilleerde technische service-afdeling. De technisch specialisten ondersteunen uw organisatie op het gebied van onderhoud, advies en reparaties. Onze technische engineers hebben ruime ervaring in het onderhoud van alle door Albyco geleverde afwerkapparatuur.

Naast onderhoud op afroep, zijn er ook efficiënte mogelijkheden voor onderhoudscontracten. Door automatische periodieke onderhoudssessies worden storingen voorkomen en grotere reparaties voorkomen. Dit alles om ongeplande stilstand te voorkomen. De technici worden continu getraind door producenten en ontwikkelafdelingen van onze toeleveranciers op het gebied van de laatste innovaties waardoor ze aan de hoogste eisen blijven voldoen.

• Onderhoud
Preventief onderhoud verlengt de technische levensduur van uw kostbare grafische afwerksystemen en voorkomt onnodige storingen en dure stilstand.

• Reparatie

Bij reparaties en herstel staan de Albyco monteurs u terzijde. De service responsetijden zijn kort, zodat u weer snel door kunt.

• Installatie & Montage

Onze engineers kunnen uiteraard worden ingezet voor de installatie van nieuwe afwerksystemen. Bovendien leveren ze een belangrijk aandeel bij een gedegen instructie van de geavanceerde afwerk-oplossingen. Zowel op het moment van aflevering, als daarna.

• Nieuwe Tarieven 2024
Voorrijkosten : € 109,-
Werktijd: € 109,- per uur.
De werktijd wordt gefactureerd op nacalculatie a €27,25 per 15 minuten.

De technische serviceafdeling is bereikbaar via ons centrale nummer +31 162 486 222.

• Via onderstaand formulier kunt u online storingen doorgeven: