Papiervernietiger

Ook voor een papiervernietiger moet u bij Albyco zijn. Onze vernietigers zijn van zeer degelijke kwaliteit. In ons aanbod vindt u papierversnipperaars van gerenommeerde merken Ideal en HSM. Deze machines zijn zeer betrouwbaar en ook erg eenvoudig in de bediening. Neem contact met ons op bij vragen over deze apparaten.

Krachtige papiervernietiger

De krachtige papiervernietigers van Ideal en HSM kunnen vaak meerdere vellen tegelijkertijd vernietigen, zodat u snel grotere documenten kunt versnipperen. Daarbij bieden we ook machines aan die niet in stroken maar in snippers vernietigen, zodat documenten veel moeilijker te reconstrueren zijn. Als u documentveiligheid hoog in het vaandel heeft staan vindt u in deze toestellen de ideale oplossing.
Alle papiervernietigers bekijken

Papierversnipperaar voor kantoor

Een Albyco papierversnipperaar staat voor kwaliteit en robuustheid en bestaat uit een complete lijn. Het gewenste model zit er voor uw kantoor vast tussen. Enkele eigenschappen van de machine die we hierboven aanbevelen vindt u hieronder. Een papiervernietiger of shredder biedt uitkomst bij het veilig vernietigen van al uw vertrouwelijke documenten. Albyco heeft verschillende machines met verschil in het aantal decibel. Houdt u hier rekening mee als u de versnipperaar op een kantoor wilt gaan plaatsen. Het is dan het best een papierversnipperaar van 60 dB of minder aan de schaffen.

Onderhoud

Wanneer u een professionele vernietiger op uw kantoor heeft die u intensief gebruikt dan adviseren wij u de machine iedere 6 tot 12 maanden te laten onderhouden door een gespecialiseerde onderhoudsmonteur. Zelf kunt u de machine onderhouden door de messen regelmatig te smeren met reinigingsolie. Doet u dat niet, dan kan uw versnipperaar vastlopen en stuk gaan. De stof die vrijkomt wanneer het papier wordt versnipperd komt namelijk terecht op de messen waardoor de machine niet optimaal meer kan presteren. Olie de machine gemiddeld één keer per week of vaker bij intensief gebruik. De speciale shredder olie kunt u aanbrengen op de messen of aanbrengen op een vel papier dat u versnippert. Lees altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking voordat u de olie aanbrengt of vraag onze specialisten om advies.

Papiervernietigers worden ingedeeld op verschillende veiligheidsniveau’s. Benieuwd welke u nodig heeft? Lees er alles over in onze blog over papiervernietigers en DIN veiligheidsniveaus.

De ideale papiervernietiger vinden? Bekijk ons gehele assortiment:
Alle papiervernietigers