Inbinden Met De Powis Parker Inbindmachine

Powis 20 inbindmachine

Inbinden Met De Powis  Inbindmachine is supereenvoudig!

Deze inbindmachine is speciaal ontworpen snel grotere oplagen professioneel te kunnen inbinden. De inbindmachine van Albyco is veilig en de werking is zeer betrouwbaar. Inbinden is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Er zijn speciaal ontwikkelde lijmsoorten voor inbinden met de Powis Parker inbindmachine, een kleurenpalet met cachet. Een inbindmachine met ruimtevaarttechnologie dus. Maak snel kennis met de Powis Parker inbindmachine. De machine bindt alles, van een eenvoudig rapport tot een hardcoverboek van 350 vel. De Powis 20 werkt met de revolutionaire, gepatenteerde Superstrips. Alle strips binden sneller en sterker en zijn leverbaar in maar liefst 17 kleuren. Powis 20-gebonden documenten liggen volkomen vlak. Met het Powis-systeem kunnen pagina’s worden toegevoegd of verwijderd.

Om het document te kunnen inbinden wordt gebruik gemaakt van speciaal ontwikkelde bindstrips, die om het extra eenvoudig te houden in slechts een formaat nodig is. Het instellen van de inbindmachine gebeurt volledig automatisch. De inbindmachine van Albyco blinkt uit in afwerking en eenvoud in bediening (maar niet in de kwaliteit).

Powis inbindmachine (s) in onze webshop:

  • Inbindmachine van Powis Parker, de Powis Parker 9 automatisch thermisch inbinden
  • Inbindmachine van Powis Parker, de Powis Parker 20 automatisch thermisch inbinden

Welke inbindmachine u ook kiest de service en garantie op elke inbindmachine is gegarandeerd.

En met de inbindmachine merken van Albyco wordt het inbinden van rapporten, inbinden van verslagen en inbinden van brochures tot een kunst verheven. Was inbinden vroeger een externe aangelegenheid, nu kunt u op kantoor de mooiste klussen zelf inbinden. Ook voor inbinden en inbindmachines kiest u het beste van Albyco.