Vouwmachine voor uw bedrijf

Met een vouwmachine kunt u eenvoudig papier vouwen van A3 tot A5 formaat. De meeste vouwmachines kunnen verschillende vouwsoorten toepassen. Een vouwmachine is praktisch en handig voor elk kantoor.

Merken vouwmachines

Zoekt u een (nieuwe) vouwmachine van het merk Cyklos, Multigraf, Duplo of Albyco? Albyco kan deze machine voor u leveren. Neem bijvoorbeeld de zeer bekende vouwmachine van Cyklos. Uitgevoerd met automatische papierinvoer tot 300 vel. De machine is geschikt voor alle papierformaten tussen A5 en A3! Deze vouwmachine is bovendien zeer eenvoudig te bedienen. De machines van Albyco zijn snel leverbaar.

Vouwmachine voor op kantoor

De vouwmachine van Cyklos is een zeer gewaardeerd model voor op kantoor. De Cyklos machine van Albyco is voorzien van 2 vouwtassen voor iedere standaard-vouw, dubbel-, parallel-, drieluik-, Z-vouw enz, enz. U kunt met deze vouwmachine papierformaten tussen A5 en A3 vouwen, en is daarmee een zeer veelzijdige machine.

Een vouwhechtmachine voor het maken van boekjes

Vouwmachines of vouwhechtmachine zijn bovendien onmisbaar in elke postkamer of in elke andere situatie waarbij men veel papier moet vouwen. Voor deze en andere kantoorartikelen en oplossingen kunt u vanzelfsprekend bij Albyco terecht. Een vouwhechtmachine combineert de vouwmachine met een hechtmachine. Zo kunt u gemakkelijk een boekje hechten en vervolgens vouwen om het bij elkaar te houden.

Ga naar het overzicht van vouwmachines.