Professioneel fotoboeken maken met Fastbind Fotomount

Met de Fastbind Fotomount bindsystemen creëert u volledig gepersonaliseerde hardcover fotoboeken met een premium uitstraling. Fotoboeken, vervaardigt met het FotoMount-systeem onderscheiden zich door de toepassing van doorlopende pagina’s, die aan één zijde zijn geprint. Deze vellen worden, nadat ze zijn gerild en gevouwen, ruggelings aan elkaar gelijmd/gemonteerd. Een perfecte oplossing voor de mooiste foto’s!


Het systeem bindt tot maar liefst 80 mm op paginaformaten tot 470 x 470 mm, oftewel een paginabreedte van 940 mm! Bovendien blijven de pagina’s volledig vlak liggen, zoals op de bovenstaande foto duidelijk zichtbaar is, terwijl de rug van het boek alle ruimte geeft.


Deze opvallende fraaie fotoboeken creëert u met een Fastbind Fotomount-systeem.

De Fastbind Fotomount is een een grootformaat boekmontagesysteem waarmee u boekblokken kunt produceren met doorlopende bladen. Na het aan elkaar monteren van de paginavellen ontstaat een boekblok. Met behulp van de Fastbind Photomount wordt dit boekblok vervolgens gemonteerd in de eerder met een Fastbind Casematic geproduceerde hardcover. Een Fastbind Fotomount is dus een boekmontagesysteem voor het maken van boekblokken met doorlopende bladen, speciaal voor fotoboeken.

De boeken die u maakt met de Fotomount kunnen compleet vlak geopend worden (Lay-Flat). De boekformaten zijn maximaal 41 x 47 cm.

De machines zijn standaard voorzien van een handmatige bediening, er is dus geen elektriciteit benodigd. De machines worden geleverd inclusief een boekblokhouder en twee hardcover bevestigingsmagneten.


Voor fotoboeken met dubbelzijdig geprinte pagina’s biedt Fastbind twee eenvoudiger oplossingen. Zowel de thermische bindmachines als de hechtmachines bieden hiervoor perfecte oplossingen!

We kunnen ons voorstellen dat u zeer geïnteresseerd bent geraakt in het Fastbind-concept. We demonstreren de systemen graag bij u op locatie. Neem daarom gerust contact op met Albyco voor al uw vragen, bel vandaag nog 0162-486 286.