Nieuw! De Duplo PFi Blade B3+ digitale snijtafel

Albyco introduceert de Duplo PFi Blade B3+ digitale snijtafel, de slimme en professionele oplossing voor flatbed snijden, rillen of perforeren!

• Gebruikmakend van een flatbed vacuümtafel en digitale aansturing, produceert de Duplo PFi Blade B3+ bijvoorbeeld verpakkingen in kleine oplagen, kaarten op maat en etiketten zonder dat er speciale gereedschappen vereist zijn. Het PFi-mes snijdt, rilt of produceert een kiss-cut-uitsnede van substraten waaronder papier, lamineerfolie, stickers en kunststof vellen tot 800 mm per seconde, tot 1,3 mm dik. Het is een voordelige en veelzijdige oplossing voor prototype-ontwerpen en productie in kleine oplagen. Samples Duplo PFi Blade B3+

 

• Met behulp van de PFi Blade Connect-software volgt de drievoudige bewerkingskop de lijnen die op het snijbestand zijn geschetst. Het te snijden materiaal wordt op de plaats gehouden op de flatbedvacüumtafel op de transportband terwijl de gereedschapskop beweegt over het hele vel. De PFi-Blade B3+ wordt geleverd met vier snijgereed-schappen en een rilwiel. Er kunnen maximaal 3 gereedschappen worden gebruikt in de gereedschaps-houder. Stel ze in om ingewikkelde vormen te snijden en vouwlijnen te rillen om te voorkomen dat toner barst op de verpakking en gevouwen delen.

 

Duplo PFi Blade B3+ toolhead

 

• Maak het snijbestand in vectorprogramma’s zoals Adobe Illustrator en CorelDRAW om de gewenste snedes en rillen te definiëren. Exporteer het bestand in een ondersteund formaat en upload het vervolgens naar de PFi Connect-software. (Pc is optioneel verkrijgbaar). Bereid de afdrukken voor door op elke hoek van het vel registratiemarkeringen toe te voegen, evenals een QR-code. Tijdens het proces leest het CCD-registratiesysteem de QR-code en selecteert automatisch het bijbehorende snijbestand. Het leest ook de registratie-markeringen en compenseert eventuele beeldverschuivingen om ervoor te zorgen dat elk vel nauwkeurig wordt afgewerkt.

Duplo PFi Blade B3+, digitale snijtafel

 

• Meer informatie over de Duplo PFi Blade B3+, de toepassingen en mogelijkheden?

Check https://www.albyco.com/product/duplo-pfi-blade-b3-digitale-snijtafel voor de brochure, video en meer!

Of bel Albyco 0162-482 286!

Duplo logo