Multigraf/Eurofold voortaan bij Albyco

Albyco is bijzonder trots op de jongste uitbreiding van het professionele programma afwerksystemen voor de afwerking van digitaal vervaardigd drukwerk. Met het pakket van Multigraf, in Nederland vooral bekend van de rode Eurofold-vouwmachines, zijn de afwerkmogelijkheden voor zware papiersoorten, karton en gelamineerde producten sterk uitgebreid.

Met de meeste Multigraf-machines is het goed mogelijk materiaal tot maar liefst 400 g/m2 te rillen en vervolgens geheel automatisch te vouwen!

De kracht van Multigraf-systemen zit in een grote nauwkeurigheid, grote gebruiksvriendelijkheid en een zeer grote mate van flexibiliteit. Juist die factor maakt deze systemen perfect inzetbaar in de digitale workflow, waar het switchen tussen de verschillende instellingen vaak meer tijd kost dan de run zelf.Omdat alle systemen zijn uitgevoerd met zuiglucht-aanvoer d.m.v. een feederbelt én inzetbaar zijn in combinatie met zeer zware papiersoorten zijn dit de perfecte afwerkoplossingen voor de alsmaar intensiever werkende digitale drukker en printer!

U vindt deze nieuwe machines zowel bij de rilsystemen als bij de vouwmachines. Voor vragen en meer informatie kunt u natuurlijk het makkelijkst Albyco bellen, 0162 – 486 286.