Albyco: ook voor ringbandmappen

Velen kennen Albyco voornamelijk van de professionele machines en oplossingen voor de grafische sector. Maar wist u dat we naast onze lamineerapparaten, inbindmachines en vouwmachines ook diverse gebruiksmaterialen aanbieden?

Een van de meest benutte dagelijkse gebruiksproducten binnen kantoren, instellingen, universiteiten en onderwijsinstellingen is de ringbandmap. Iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van ringbanden, en de mappen zijn niet meer weg te denken binnen al deze organisaties. Daarom biedt Albyco twee varianten van kwalitatieve ringbandmappen aan, voor gunstige prijzen:

Albyco ringbandmappen (wit) met 4D-mechaniek

Dit zijn de traditionele ringbanden met een vinyl omslag, die u tegenkomt in allerlei ondernemingen. De witte kleur, in combinatie met een helder transparant insteekvak op de voor- en achterzijde biedt alle ruimte voor een blanco start. Doordat u zelf de insteek, en daarmee de uitstraling van de cover, kunt bepalen, is de map eenvoudig te personaliseren. Zo kan eenvoudig kenbaar gemaakt worden welke inhoud iedere map bevat.

Ook de binnenzijde van de map bevat een helder transparant insteekvak. Daarnaast zijn de mappen uitgerust met een sterk 4D-mechaniek. Deze ringbandmappen zijn verkrijgbaar per 10 stuks, in diverse afmetingen.

albyco-ringbandmappen-wit-4-d-mechaniek

Albyco ringbandmappen (wit) met 4D-mechaniek