Albyco: ook voor ringbandmappen

Velen kennen Albyco voornamelijk van de professionele machines en oplossingen voor de grafische sector. Maar wist u dat we naast onze lamineerapparaten, inbindmachines en vouwmachines ook diverse gebruiksmaterialen aanbieden?

Een van de meest benutte dagelijkse gebruiksproducten binnen kantoren, instellingen, universiteiten en onderwijsinstellingen is de ringbandmap. Iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van ringbanden, en de mappen zijn niet meer weg te denken binnen al deze organisaties. Daarom biedt Albyco twee varianten van kwalitatieve ringbandmappen aan, voor gunstige prijzen:

Albyco ringbandmappen (wit) met 4D-mechaniek

Dit zijn de traditionele ringbanden met een vinyl omslag, die u tegenkomt in allerlei ondernemingen. De witte kleur, in combinatie met een helder transparant insteekvak op de voor- en achterzijde biedt alle ruimte voor een blanco start. Doordat u zelf de insteek, en daarmee de uitstraling van de cover, kunt bepalen, is de map eenvoudig te personaliseren. Zo kan eenvoudig kenbaar gemaakt worden welke inhoud iedere map bevat.

Ook de binnenzijde van de map bevat een helder transparant insteekvak. Daarnaast zijn de mappen uitgerust met een sterk 4D-mechaniek. Deze ringbandmappen zijn verkrijgbaar per 10 stuks, in diverse afmetingen.

albyco-ringbandmappen-wit-4-d-mechaniek

Albyco ringbandmappen (wit) met 4D-mechaniek

Albyco FSC ringbandmappen (wit) met 4D-mechaniek

Als handelsonderneming nemen wij graag verantwoordelijkheid voor het milieu bij onze bedrijfsvoering. Daarom hebben wij verschillende initiatieven ondernomen om de duurzaamheid van onze onderneming te verbeteren. Een van deze initiatieven? Het ontwikkelen van een duurzamer alternatief op de standaard ringbandmap: onze duurzame FSC-gecertificeerde ringbandmappen.

De ringbanden zijn volledig vervaardigd van FSC-goedgekeurd karton en de transparante insteekvakken zijn geproduceerd uit milieuvriendelijk PP. Ook deze mappen zijn uiteraard te verkrijgen in diverse afmetingen en bevatten eenzelfde 4D-mechaniek als de reguliere ringbandmappen. De mappen zijn per 10 stuks verkrijgbaar.

Albyco FSC ringbandmap

Albyco FSC-ringbandmappen (wit) met 4D-mechaniek