Albyco op de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign

Aangezien dit het belangrijkste nationale evenement was voor iedereen die iets in de grafische branche te vertellen heeft, pakte Albyco ook dit keer weer groots uit! Op de beurs werden een drie-tal nieuwe, exclusieve, vertegenwoordigingen gepresenteerd, stuk voor stuk belangrijke aanwinsten in het professionele segment.

Mohr

Mohr is een vooraanstaand Duits producent van zware, professionele snij-oplossingen.

Met meer dan 130.000 high-speed snijmachines geproduceerd en wereldwijd geïnstalleerd, geniet het bedrijf meer dan ooit een stevige reputatie als een innovatieve en betrouwbare partner. In de kleinformaat-markt levert MOHR professionele snij-oplossingen tegen zeer voordelige voorwaarden, zowel vanuit technisch, als economisch oogpunt. MOHR staat ook voor eerste klas service. Een enthousiaste groep technici voor preventief onderhoud, opleidingen voor operators en kennisoverdracht zijn de belangrijkste onderdelen van dit succesvolle concept. Hooggekwalificeerde technici bieden op uw werkplek snel, vakkundig en voordelig service.

Op de beurs toonden we de Mohr Cutter 56 Plus en de 80 Plus. De machine wordt bediend via een ergonomisch controlepaneel met een 18,5“ touchscreen display. Vaak voorkomende snij-jobs kunnen op elk moment worden opgeslagen en opgeroepen. Hiervoor zijn 1.998 geheugenposities beschikbaar.

Door de digitale workflow integratie Compucut® worden de snij-data aangeleverd als ppf of jdf-files, rechtstreeks vanuit het prepress-proces. Compucut® genereert dan automatisch het snijprogramma. Om automatisch te kunnen starten met het snijprogramma kan de machine optioneel worden uitgerust met een barcode-lezer. Hierdoor wordt de insteltijd tot nagenoeg ‘0‘ gereduceerd.

Naast het pakket Mohr stapelsnijmachines levert Albyco ook de Mohr 3-Snijder BC-330 en de lasersnijder Mohr Digicut.

Meer…

Naast de productpresentaties van Mohr werden ook de fraaie ril-vouwcombinaties van Multigraf gedemonstreerd en ook werden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van enkelzijdig lamineren met GMP getoond.

Verder toonde Albyco de laatste ontwikkelingen op het gebied van sleeken. Deze techniek maakt het mogelijk om te spotvernissen op tonergeprinte materialen.

Sleeken biedt tal van creatieve mogelijkheden!