Albyco, Duplo importeur!

Albyco is de Duplo importeur, exclusief voor Nederland!

Duplo kent u van de zeer professionele (zadel) Bookletmakers met sheetfeeders of vergaartorens, diverse vouwmachines, perfectbinders, PURbinders, maar vooral natuurlijk van de enige echte Docucutter range. De laatstgenoemde Duplo Docucutters verwerken een plano vel tot gesneden, gerild en zelfs geperforeerd eindproduct.

Een machine die u mogelijk nog niet kent is de DuSense, een 3D spot UV coater. Zoals u mag verwachten zullen we hier de komende tijd veel meer informatie over verstrekken.

Alle Duplo machines staan voor “Automatische Precisie”, om optimale efficiency te realiseren.
Om Duplo op een juiste manier te verwelkomen is ons personeelsbestand uitgebreid. Natuurlijk hebben we onze eigen Technische Dienst vergroot. Paul van den Brekel en Peter Feenstra, beiden jarenlang actief binnen de grafische service, en Duplo specifiek, hebben het team versterkt. Met ons gekwalificeerde team kunnen we u onderhouds-overeenkomsten en natuurlijk technische ondersteuning bieden.

Daarnaast hebben we een nieuwe collega mogen verwelkomen in de verkoop. Jan Jouke Boonstra, al jaren lang een gevestigde naam in grafisch Nederland, is vanaf 1 januari een van de nieuwe aanspreekpunten.

 

 

Wij denken met deze uitbreiding in ons assortiment en uitbreiding met collega’s een nog belangrijker partner te kunnen zijn in het samenwerken bij uw grafische uitdagingen en kijken er dan ook naar uit u meer te mogen vertellen over wat Duplo voor uw organisatie kan betekenen.