Lamineerapparaat kopen

Bekijk nu onze uitgebreide blog over dit onderwerp: Lamineerapparaat kopen: welke kiest u?

Albyco helpt u bij het kiezen van het beste lamineerapparaat dat u alle mogelijkheden biedt om uw document te voorzien van een perfecte lamineer folie. Dat kan zowel enkelzijdig plastificeren als dubbelzijdig plastificeren, in glanzende en matte lamineerhoezen en plastificeer rollen. Als exclusieve importeur bieden wij de beste lamineerhoezen. A5, A4 of A3 lamineren of plastificeren, het kan met het nieuwste lamineerapparaat van Albyco.

Alle lamineerapparaten bekijken

Lamineerapparaat kopen van Albyco

Lamineren met een lamineerapparaat is zeer eenvoudig. Neem de FastSync. Het is een lamineerapparaat met goede eigenschappen. Het lamineerapparaat van GMP kent een zeer lange levensduur en is uitermate accuraat in de afwerking van uw document. Koud lamineren, rol lamineren, sheet lamineren en lamineer hoezen: bij Albyco bent u aan het juiste adres!

Professionele apparaten

Albyco heeft een groot assortiment professionele lamineerapparaten. U wilt een lamineermachine kopen voor het enkelzijdig lamineren van, bijvoorbeeld, boek- en brochure covers, foto’s of luxe verpakkingen? Albyco heeft door jarenlange ervaring een productenpakket ontwikkeld dat garant staat voor professionele lamineerresultaten. Enkelzijdig lamineren is een geavanceerde oplossing voor zowel traditioneel drukwerk als printwerk.

Aan de slag met het lamineerapparaat!

Tip: Probeer tijdens het plastificeren de rolsnelheid van het lamineerapparaat precies af te stellen ten opzichte van het te plastificeren materiaal. Pas als u na het plastificeren geen “spikkeltjes” meer ziet (als het gelamineerde materiaal schuin tegen het licht houdt) op het gelamineerde vlak dan is de combinatie warmte overdracht / lamineer snelheid van de laminator juist.

Lees ook: Lamineren: de 12 belangrijkste do’s en don’ts.

Lamineerhoezen

Lamineren met elk gewild formaat lamineerhoezen? Albyco kan u de lamineerhoezen leveren. A3 lamineerhoezen, A4 lamineerhoezen en A5 lamineerhoezen zijn de meest voorkomende maten in de handel. Maar ook A6 lamineerhoezen en A2 lamineerhoezen kunt u vinden in de webshop.

Met de lamineerhoezen van Albyco kunt u alle kanten op. Wij leveren voornamelijk glanzende lamineerhoezen, maar ook de matte variant.