Voor print en offset

Met de komst van digitale printsystemen, naast de traditionele drukpers, is er veel veranderd op de grafische werkvloer. Door de hoge afdrukkwaliteit en alsmaar dalende kostprijs van de digitale workflow heeft dit een grote verschuiving in de markt teweeggebracht. Print is veel flexibeler inzetbaar dan druk; meer jobs, kleinere oplagen.

√ Inkt en toner

Gekoppeld aan de specifieke eigenschappen van tonerprints, zoals de gevoeligheid van toner, gladdere en hardere papiersoorten of statische lading van het papier, wordt er veel meer van afwerkingssystemen verwacht dan de machines die sec voor de afwerking van drukwerk worden toegepast. Daarom biedt Albyco afwerksystemen die voor beide paperflows een ideale oplossing zijn.

√ Volume

Uiteraard is daarbij het te verwerken volume een belangrijk uitgangspunt. Voor kleine aantallen ligt de keuze voor eenvoudige, compacte oplossingen voor de hand. Wanneer gemak en uitstraling een belangrijk vraagstuk is, bieden de automatische documentbindsystemen van Powis creatieve antwoorden. Voor de grotere oplagen levert Albyco een professioneel pakket afwerk-systemen; bijv. snijmachines van MohrDuplo multifunctionele afwerkstraten, vouw, ril- en perforatie-systemen van Multigraf, enkelzijdige lamineer-oplossingen van GMP. Kenmerkend voor al deze systemen is de universele inzetbaarheid voor print én druk!

√ De meerwaarde van Albyco

Het is juist deze uitzonderlijke mix van innovatieve merken die Albyco onderscheidt. Om ook het verschil te maken voor úw organisatie beschikt Albyco over een zeer professioneel verkoop- en serviceteam. Om samen met u tot de beste oplossing voor uw organisatie te komen. Bel vandaag nog voor een afspraak!