Albyco lanceert de nieuwste oplossing voor het snel, efficiënt en veelzijdig afwerken van luxe print- en drukwerk

Introductie

De Duplo DC-648 is Duplo’s nieuwste multifunctionele afwerkingsoplossing voor de grote digitale kleurenprint-omgeving. Deze Duplo kan in één doorgang slitten, snijden, rillen en perforeren. Door de separaat opgestelde snipper-opvangbak kan het systeem nonstop produceren.

• Snelheid tot 40 vellen per minuut
• Volledig automatische, nauwkeurige setup
• Eenvoudig toepasbare PC controller
• Veelzijdige modules

Visitekaartjes, briefkaarten, leaflets, wenskaarten, cd/dvd-covers fotobladen, geperforeerde tickets, kledinglabels, dozen, direct mail

De voortdurende vooruitgang van de technologie en trends in de maatschappij maken van de print-omgeving van vandaag een uitdagende plaats, waar de drukker die stilstaat al snel door de concurrentie wordt ingehaald. Duplo’s Docucutters zijn de ideale oplossing geworden voor een groot aantal van deze uitdagingen en vullen perfect de afwerkingsbehoeften aan voor digitaal kleurendrukwerk op losse vellen. De DC-648 levert nieuwe niveaus van snelheid, duurzaamheid en veelzijdigheid, samen met meer automatisering, gebruiksgemak en connectiviteit in de workflow van de gebruiker, waardoor efficiëntie ontstaat die vele voordelen biedt voor het hele bedrijf.

 

Geautomatiseerde flexibiliteit voor optimale resultaten

Geautomatiseerde precisie ligt aan de basis van de DC-648; niet alleen in de mogelijkheid om jobs op te zetten en te beheren zonder tussenkomst van een operator, maar ook in de integratie met de pre-press workflow die ervoor zorgt dat jobs efficiënt en accuraat worden gecreëerd, vanaf het eerste vel.

Dit wordt verder versterkt door de ondersteuning van het Industry 4.0-initiatief, waarbij productiegegevens worden verzameld en gedeeld met het MIS van de klant. Deze tools zorgen voor efficiëntie en minder afval, wat de duurzaamheid ten goede komt. Gebruiksgemak is een essentieel kenmerk voor elke drukkerij en de DC-648 heeft de mogelijkheden voor iedere medewerker in om eenvoudig jobs te creëren en te beheren. Een reeks opties breidt de veelzijdigheid van het systeem uit om een grote verscheidenheid aan oplagen tegelijk te verwerken, allemaal gecontroleerd via de centrale Windows PC. De snelheid en efficiëntie van de DC-648 stelt u in staat om het volume van het werk dat u kunt overbrengen naar digitaal afdrukken te verhogen, het vermijdt de intensieve handmatige stappen van een stapelsnijmachine. De DC-648 biedt wat nodig is om u te helpen een innovatief, dynamisch bedrijf te worden en te blijven en uw winst te zien groeien.

Download hier de Duplo DC-648 productbrochure!

Download hier de Duplo DC-648 productbrochure!

 

Plan vandaag nog uw persoonlijk demonstratie; Albyco heeft een live-opstelling waarbij we met trots de Docucutter DC-648 en de DC-618 willen demonstreren.
Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij Jan-Jouke en Otto.

Klik hier om een afspraak in te plannen!
Graag tot ziens in Oosterhout!