Persoonlijke beschermingsmiddelen: veilig werken in de anderhalvemetermaatschappij

De coronacrisis zorgt voor ingrijpende veranderingen in het dagelijkse leven, en het is duidelijk dat we een langer traject zullen doorlopen voordat alles weer het oude is. De anderhalvemetermaatschappij is het nieuwe normaal geworden en om die richtlijn na te streven zullen alle sectoren aanpassingen door gaan voeren.

Ook binnen bedrijven zal gestreefd moeten worden naar een nieuwe, veilige werkwijze. Om een werkplek te creëren die voor zowel medewerkers als bezoekers en klanten veilig is, biedt Albyco een compleet pakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen aan. Met deze oplossingen zorgt u voor een hygiënische en goed ingerichte werkomgeving waarin het coronavirus zo min mogelijk kans krijgt om zich te verspreiden.

Hygiëneschermen

Transparante hygiëneschermen bieden bescherming voor zowel medewerkers als klanten en bezoekers. De preventieschermen zijn eenvoudig te monteren en kunnen op diverse plekken gepositioneerd worden. Zo kunnen de schermen dienen als kassascherm of baliescherm, maar ook toegepast worden als veiligheidsscherm tussen twee bureaus in.

Een handig transactievenster biedt ruimte om geld, bonnetjes of documenten veilig door te geven. Dit maakt de veelzijdige hygiëneschermen in te zetten in winkels, bij recepties of op werkplekken van kantoren. 

Handontsmettingsmiddelen en faciliteiten

Regelmatig de handen reinigen en ontsmetten is een van de belangrijke pijlers binnen de anderhalvemetermaatschappij. Om hierin te faciliteren biedt Albyco desinfecterende handgel aan, geproduceerd in Nederland. Deze doeltreffende reiniger reinigt zonder water, zonder onaangename geuren, droogt snel op en is zacht voor de handen. 

Om het aanbrengen van de handgel eenvoudiger te maken en duidelijke herkenbare punten te creëren waar dit mogelijk is, bieden we handhygiëne infostands aan. Deze desinfectiezuilen kunnen strategisch geplaatst worden bij de ingang van uw winkel of kantoor, zodat bezoekers en werknemers direct bij binnenkomst hun handen kunnen desinfecteren. 

De infostand is voorzien van een A3 formaat kliklijst, waar informatie over de coronamaatregelen voor uw specifieke locatie in bevestigd kan worden. Zo zijn bezoekers direct op de hoogte van de geldende bepalingen en kunnen zij tegelijkertijd gewezen worden op het reinigen van hun handen. De infostand bevat een flaconhouder waar de desinfectiegel op geplaatst kan worden.

Luchtreinigers

Schone lucht binnen de werkomgeving is belangrijker dan ooit. Daarom adviseren we de plaatsing van luchtreinigers. Onze moderne luchtreinigers van Ideal met meertraps filtertechnologie bieden een reinigingspercentage van 99,99%. Zelfs de moeilijkst filterbare kleine deeltjes (MPPS: Most Penetrating Particle Size) worden door het systeem gefilterd.

Zo maken stofdeeltjes, pollen, ziekteverwekkers zoals bacteriën en schimmelsporen, sigarettenrook, uitlaatgassen en chemische geuren geen schijn van kans binnen de werkomgeving. Het resultaat: je ademt schone en zuivere lucht in, wat je concentratie en welzijn tijdens het werken sterk bevorderd!

Mondkapjes en gezichtsschermen

Is het in de werkomgeving moeilijk om 1,5 meter afstand te houden, of werk je met klanten of cliënten waarbij nabij contact onvermijdelijk zal zijn? Dan zijn mondkapjes verstandig. Albyco biedt twee varianten van chirurgische mondkapjes aan, met FFP2 classificatie. Deze bieden een hoog filterpercentage (min. 95%) en maximaal 8% lekkage naar binnen.

Is alleen een mondkapje niet toereikend? Dan kunt er ook voor kiezen om aanvullend een gezichtsscherm te dragen. Deze spatschermen voor het gezicht bieden een gebruiksvriendelijke vorm van gezichtsbescherming en helpen besmetting voorkomen. 

De houder is gemaakt van semi-flexibel ABS, en het vizier bestaat uit glasheldere PET folie. Het gezichtsscherm is ook te gebruiken voor brildragers. U bent er dus van verzekerd dat al uw medewerkers het scherm kunnen dragen.

Vragen?

Heeft u vragen over onze persoonlijke beschermingsmiddelen? Neem dan gerust contact met ons op.