Inbindmachine

Met een professionele inbindmachine kunt u documenten op een nette manier inbinden met behulp van draadbindruggen. Inbinden kan goed worden toegepast op verschillende formaten: A3, A4, A5 en A6 formaat documenten zijn eenvoudig te verwerken. Met een inbindmachine maakt u de mooiste rapporten, gebruiksaanwijzingen, kalenders en agenda’s.

Alle inbindmachines bekijken

Professioneel inbinden

Met een inbindapparaat kunt u professioneel inbinden. Plaats het apparaat op uw kantoor en u kunt er dagelijks gebruike van maken. Naast het adviseren in het maken van de juiste keuze voor de inbindmachine kan Albyco u ook helpen aan de juiste inbindmaterialen. Met wire draadbindruggen kunt u documenten professioneel inbinden.

Inbindmachine voor kantoor

Een inbindmachine is onmisbaar op ieder kantoor. Met een eenvoudige inbindapparaat kunt u ponsen en sluiten. Bij de zwaardere machines zijn ponsen en sluiten verdeeld over twee aparte apparaten. Zo kunnen grote oplages worden verdeeld over meerdere personen. Een aantal van de machines kunnen A3 formaten verwerken. Er wordt dan ingeboden met twee losse draadbindruggen.

Soorten inbindmachines

Er zijn verschillende soorten inbindmachines. Houd rekening met de functie en de intensiviteit van het gebruik van het apparaat. De machines zijn er in verschillende prijsklassen en hebben elk een eigen inbindcapaciteit; plastic bindringen tot 500 vellen, wire-o 3:1 tot 120 vellen, 2:1 tot 250 vellen en Powis tot 350 vellen papier.

Wire-o inbinden

Wire-o inbinden is een techniek die kan worden gebruikt om op een professionele manier documenten in te binden. De papieren worden bijeen gehouden met een stalen bindring. De wire-o bindringen kunt u gebruiken in combinatie met een pons-bindmachine.

Wire-o inbindmachines

Thermisch inbinden

Thermisch inbinden gebeurt met stripbinden. De stripbinden bevatten lijm die vloeibaar en klevend wordt onder invloed van warmte. Albyco levert de diverse lijmsystemen.

Thermische inbindmachines

Plastic inbindringen

Er zijn ook bindmachines speciaal voor plastic bindringen. Met plastic inbindringen kunt u uw documenten professioneel inbinden. Er zijn speciale inbindmachines voor de plastic bindringen.

Vragen?

Heeft u vragen over inbinden of heeft u vragen over de verschillende inbindmachines, dan kunt u altijd contact opnemen met onze binnendienst. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen van inbinden en inbindmachines. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0162-486286 of via e-mail sales@albyco.com.